Självhjälpsbok


Är du trött på en livsstil med alkohol, droger och beroendeframkallande mediciner?

Tänker du att du i nuläget av någon anledning inte har möjlighet att gå i behandling och hellre vill försöka hantera dina svårigheter på egen hand. Genom att läsa 100 sidor och aktivt jobba med självhjälpsprogrammet ”Fri från kemiskt beroende och psykisk ohälsa” kan du nu själv i lugn och ro lära dig effektiva metoder som hjälper dig att hantera riskbruk, missbruk, beroende och annan psykisk ohälsa!

Du kan hjälpa till som närstående!

Det är oerhört smärtsamt att se en närstående må dåligt utan att kunna hjälpa till. Du kan som anhörig själv läsa programmet ”Fri från kemiskt beroende och psykisk ohälsa”. Efter att du läst den kommer du att ha en större förståelse för hur alkohol, droger och beroendeframkallande mediciner påverkar din närstående. Därefter kan du sedan vara med och stötta din anhörige när han eller hon jobbar med sig själv och sitt tillfrisknande.

Du får boken GRATIS!

Ring 070-278 19 10 eller skicka mig kontaktuppgifter till cravelin@vianeo.se så e-postar jag E-boken (PDF-fil) till dig/er helt utan kostnad eller andra förpliktelser.